Vikeså Vindu har over 70 års erfaring med produksjon av vinduer og dører i antikvarisk og klassisk stil. Vi tilbyr skreddersøm og spesialtilpasning av alle våre produkter, så du er trygg på at det vil passe inn i DIN stilart. Ofte finner vi korrekt utførelse til de ulike vernesoner, og gjerne i samarbeid med byantikvar i din kommune.

Se våre produkter under og besøk gjerne vårt bildegalleri for mer inspirasjon.

Vinduer

Vi deler ofte inn vindusproduksjonen vår i to hovedkategorier: antikvariske vindu med kittfals og moderne spesialvindu.

Under kan du lese mer om de to kategoriene.

Antikvariske vindu med kittfals

Skal du rehabilitere eller tilbakeføre huset til sitt opprinnelige uttrykk? Eller ønsker du spesialtilpassede moderne vinduer med et ekslusivt særpreg?

Vikeså Vindu er eksperter på historiske vinduer i alle stilarter og epoker. Vi har i flere tiår produsert vinduer til eldre og verneverdig bebyggelse i hele Norge.

Som vindusleverandør utformer og tilpasser vi så langt det lar seg gjøre. Vikeså Trevarefabrikk AS ønsker å bli foretrukket for vårt fokus på detaljer, kvalitet og fleksibilitet. Fagvindu med inn-listet glass kan vi levere i det materialet og den overflatebehandlingen du måtte ønske. Vi sier: «Kan det tegnes, kan vi lage det».

Les mer her
vikesaa-vindu-karnapp-vinduer
vikesaa-vindu-dorer

Dører

En vakker ytterdør er prikken over i-en. Den er det første som møter deg og dine gjester. Vi produserer og leverer både terrasse – og ytterdører i alle materialer og designtyper. I tillegg til egen produksjon, så forhandler vi dører fra Dørfabrikken Vatnestrøm AS.

Kontakt oss om utvalg og priser på dører.

Kontakt oss

Dører i samme stil

Vi produserer også ISOSPROSS®/ISO+ ytterdører eller terassedører som ekte ramtredører.

Vikeså Trevare-Fabrikk AS har, sammen med våre samarbeidspartnere og underleverandører, et stort utvalg av dører.

Vikeså Trevarefabrikk AS har alltid et godt forslag til dører som gjør ditt hus vakkert enten du reparerer eller bygger nytt. Med overflatebehandling fra fabrikk, som utføres før pakninger, beslag og glass monteres, bevarer du dørene dine på en god måte.

Les mer her
Vikesaa Vindu * Gammelt hus med ferdigmonterte vinduer og doerer i samme stil

Beslag og profilvalg

Tidsriktige beslag og profiler gir vinduet det autentiske preget du ønsker. Vi har eller skaffer hengsler, vridere, vindushasper, beslag, sprosseprofiler og vinduspostprofiler med mer etter ønske.

Les mer her

Andre tilvalg

Vi lager ditt vindu nøyaktig slik DU vil ha det. Spør om tips og råd til f.eks. foringer, overfals, glasstyper, fargevalg m.m

Les mer her