Vikeså Vindu leverer tradisjonsrike håndverksprodukter som sprossevinduer og dører tilpasset nåtidens krav til kvalitet og energisparing.

Tradisjonsrike håndverksprodukter
– Sprossevinduer og dører

ISOSPROSS®/ISO+ originale sprossevinduer

vikesaa-vindu-isospross-og-iso-generell-info-vindusskisse-Sprossevinduer-og-dører

Våre vindu er produsert med fokus på at alle detaljer skal gjennomføres skikkelig. F.eks. bruker vi to typer lim fra innerst til ytterst når vi limer sammen rammene og endeved på rammene blir mettet med pensel før de sprøytemales.

Vi limer glassene rett i rammen fra utsiden, uten pakninger eller skjemmende fugemasse innvending, slik de gamle vinduene var.

Vi trer ikke glasset inn ved hjelp av løs bunnramme og har ikke V-fuger i hjørner på verken rammer eller karmer innvendig. Glasset blir så forseglet med samme type masse som brukes til kittingen.

Mer om ISOSPROSS

ISOSPROSS®/ISO+ ytterdører og terrassedører

Vi produserer også ISOSPROSS®/ISO+ ytterdører eller terassedører som ekte ramtredører.

Alle våre sprossevinduer og dører leveres i den umiskjennelige kvaliteten vi har blitt kjent for. Velger du å pynte huset ditt med vinduer og dører fra oss, gjør du et valg for fremtiden.

Er ikke kittfals/kittspross avgjørende forhandler vi også flotte, stilriktige ytterdører produsert av vår samarbeidspartner Dørfabrikken Vatnestrøm AS.

Ytter- og terrassedører